funeral-pallbearers

HRAM BOBAN

DOBRODOŠLI U

Pogrebno preduzeće sa najdužom tradicijom u gradu

O NAMA

POZOVITE NAS

POGREBNE USLUGE

Dolazak na poziv u Vaš dom

Kompletna organizacija sahrane

Regulisanje administrativnih procedura

Nabavka sanduka i prateće opreme

Prevoz preminulih u zemlji i inostranstvu

POGREBNA OPREMA

SANDUCI

Svi su sanduci od najkvalitetnijeg drveta, bukve, hrasta, topole i dr. U ponudi imamo i kovčege i polukovčege, sarkofage i limene sanduke. Cene svih sanduka su prilagođene mogućnostima kupca, kao i različitim običajima i veroispovestima pokojnika.

OSTALA POGREBNA OPREMA

Kod nas možete naći najveći izbor kompletne pogrebne opreme na jednom mestu od socijalnog do ekskluzivnog programa po najpovoljnijim uslovima plaćanja, izrađenu po najvišim standardima i od najkvalitetnijih materijala.

CVEĆARA

Velika ponuda cvetnih aranžmana, venaca, suza, buketa i dr.

U sklopu pogrebnog preduzeća Boban HRAM se nalazi i cvećara, kompletna opremljena da udovolji željama ožalošćene porodice. Cvećara sadrži veliku ponudu cvetnih aranžmana od prirodnog i veštačkog cveća, suze i vence dimenzija i aranžmana po želji, kao i ispisivanje traka za poslednji pozdrav.

SPOMENICI

Velika ponuda spomenika i nadgrobnih obeležja svih vrsta i materijala

Pogrebno preduzeće Boban Hram, pored pogrebnih usluga, izgrađuje spomenike i nadgrobna obeležja svih tipova i različitih vrsta materijala. Vršimo prodaju i ugradnju i dodatnih elemenata za uređenje grobnih mesta (vaze, svećnjaci, kandila), klesanje i ispisivanje slova, kao i izradu i ugradnju slika na porcelanu.